Airport Transfer

Comfortabel en rechtstreeks naar het vliegveld reist u met Taxi Service Tilburg. Wij verzorgen graag uw taxi service van en naar het vliegveld.

Vliegveld Prijzen

Onze prijzen treft u in het onderstaande tabel:

Taxi Tilburg naar Eindhoven Airport€89.00*
Taxi Tilburg naar Schiphol Amsterdam Airport€259.00*
Taxi Tilburg naar Brussel Zaventem Aiport€299.00*
Taxi Tilburg naar Brussel charleroi airport€350.00*
Taxi Tilburg naar Koln Airport€350.00*
Taxi Tilburg naar Dusseldorf Airport€249.00*
Taxi Tilburg naar Weeze Airport€249.00*
Taxi Tilburg naar Liege Airport Luik€279.00*
Taxi TIlburg naar Maastricht Airport€239.00*
Taxi TIlburg Rottedam The Heage Airport€219.00*

*Bovenstaande prijzen zijn op basis van persoonsvervoer (1 t/m 4 personen), voor busvervoer (5 t/m 8 personen) geld er een meerprijs van €20,-

*Prijzen zijn niet geldig bij zeer slecht weersomstandigheden (Veel sweeuw, ijzel, Storm). Ook zijn wij niet verantwoordelijk bij filevorming.

*Extra ophaaladres tegen een meerprijs van € 10,- per enkele reis

U dient min. 72 uur van te voren een reservering te doen, om uw bovenstaande ritprijs te garanderen.

Ook hebben we speciale tarieven voor vertrek vanuit: Hilvarenbeek – Goirle – Riel – Reeshof – Gilze – Rijen – Dongen – Klein Dongen – Breda – Eindhoven — Loon Op Zand – De Moer – Kaatsheuvel – Waalwijk – Sprang-Capelle – Berkel-Enschot – Udenhout – Oisterwijk – Moergestel – Diessen

Staat u plaats er niet tussen? Bel ons!

De heenreis

Bij Taxi Tilburg wordt u niet gecombineerd met andere klanten. Wij brengen u direct van uw huis/bedrijf tot voor de vertrekhal. Door de speciale strook waar wij op kunnen, staat u praktisch bij de vertrekbalie. Dat bespaard onnodig gesleep met bagage en hoge parkeerkosten.

De terugreis

Onze chauffeur wacht op u bij het meeting point in de aankomsthal, uiteraard voorzien van een duidelijk bord met daarop uw naam en eventueel uw bedrijfsnaam. Houdt rekening met eventuele vertragingen van de taxi i.v.m. file vormingen.

Meeting Point

Als u onze chauffeur of uw naambordje niet kunt vinden bij het Meeting point, Bel dan Taxi Tilburg 013 7777777 . Onze centralist zal u verder van dienst zijn. Wat verder voor de heenreis geldt, geldt ook voor de terugreis. U wordt niet gecombineerd met andere klanten en hoeft dus ook niet te wachten. De chauffeur zal direct naar het door u opgegeven adres vertrekken. Wel zo prettig na een vermoeiende vlucht.